Zprávy z týmu

01.11.2013 20:05

Po dvou odehraných kolech řekněme skoro poloviční spokojenost. Mohli jsme vytěžit alespoň o bod navíc.

Dobré výkony zatím podává gólman kimel a to i na tréninku, přestože ho často necháváme na holičkách. Legendy jako Pepper a Toman pokračují v kariéře, i Eli se nakonec kladně rozhodl. Jen Sam se zatím na ledě neukázal.

V dobrém světle se zatím ukazují posily Tobo a Komajs. U něho je škoda, že ho do posledního zápasu nepustila rýmička. Nesmíme zapomenout na velmi dobrou hru od Válce na pozici obránce.

Na zranění má letos smůlu Jirka (koksi). Z prvního zápasu rameno, aby pak obětavě odehrál zápas se Žebrákem (i když nebyl zjevně ve své kůži). Následně přijel z Písku na trénink, aby hned po chvíli na něj nezaviněně upadl hráč a zranil ho tak, že nemohl pokračovat. Aktuálně hlásí, že je opět připraven .... Jirka také před sezónou prohlásil, že nebude v kabině nic říkat, aby nebyly jeho hlášky pravidelně mezi výroky. To by ale nesměl vytahovat esa v podobě historek z Mnichova, jako včera s Erichem Künhacklem ... Ostatně hlášku najdete na obvyklém místě :)

Připomeňme, že první gól v mistrovském utkání za HK vstřelil Kari. Gratulujeme a těšíme se na zápisné ...

Nyní nás čeká (snad) výhra s Dobřichovicemi a příští týden zřejmě klíčový zápas s Cerhovicemi o udržení naděje na postupovou (čtvrtou) pozici do pla-off

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.